lauantai 2. syyskuuta 2017

OLAPLEX

Olaplex sai alkunsa, kun kaksi maailman johtavaa materiaalitekniikan ja kemian tohtoria, Eric Pressly ja Craig Hawker löivät viisaat päänsä yhteen. He keksivät yhden kemiallisen ainesosan, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, joka pystyy yhdistämään hiuksen rikkoutuneet sidokset kemiallisen käsittelyn aikana tai sen jälkeen. Olaplex on vegaaninen, ilman silikoneja ja öljyjä, eikä sitä ole koskaan testattu eläimillä.

Lähde: Olaplex-suomi




Mikä on Olaplex?

Olaplex on kemiallinen keksintö, kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu. Käytetään usein hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa hiusten vaurioitumisesta.

Miten se toimii?

Olplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisidoksia, ja linkittää yhteen rikkoutuneita rikkisiltoja. Se on täysin uudenlaista kemiaa, ja se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset.

Kuinka sitä käytetään? 

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteutettavien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Olaplex Bond Multiplier No.1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan lisättävä tuote. Värin, vaalennus- tai permanenttiaineen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2 tuotteella. Hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää kokota Olaplex Hair Perfector No.3 tuotteella.

Käyttötavat ja sekoitussuhteet

Kuten edellä mainittu, Olaplexia voidaan sekoittaa väri, vaalennus ja permanenttiaineiden kanssa. Tarkemmat sekoitussuhteet löydät täältä.

-Suvi :)


Lähteet: https://olaplex-suomi.myshopify.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehostuksia

Ensimmäisenä näytösmeikki: Tein näytösmeikin Loisto-konserttiin. Asiakas halusi pinkkiä ja tumman harmaata luomille, rajaukset cat ...